Arsyeja për vendimin e Samsungut është e thjeshtë sepse kompania nuk ka kohë për të prodhuar mjaft nga këto modele, veçanërisht për shkak të faktit se Galaxy S22 do të jetë jashtëzakonisht popullor dhe i kërkuar. Përveç kësaj, cilësia e imazhit dyshohet se nuk i plotëson standardet e Samsung dhe kamera është paksa e dukshme poshtë ekranit.

E gjithë kjo nuk është për t’u habitur. ZTE Axon 20 5G u bë smartphone i parë me një aparat fotografik nën ekran, i cili ishte ende i dukshëm dhe nuk siguronte cilësi mbresëlënëse, raporton gsmarena.

Prandaj, vendimi i Samsungut për të pritur një zgjidhje të problemit para instalimit të teknologjisë së re ka kuptim, veçanërisht pasi që këto janë anije.

Nga ana tjetër, i njëjti burim pretendon se Samsung Galaxy Z Fold 3 do të marrë një zgjidhje të re. Duke pasur parasysh që pritet edhe një aparat fotografik dytësor, shqetësimi i përmendur në lidhje me cilësinë është më pak i rëndësishëm. Gjithashtu, pritet që ky model të jetë dukshëm më pak i kërkuar sesa seria Galaxy S22, në mënyrë që prodhimi të mos jetë problem.

Kamera e parë e përsosur nën ekran është planifikuar më herët për gjysmën e dytë të vitit 2022, dmth për medaljen Galaxy Note. /Telegrafi/