Karikimi pa tel nuk është saktësisht i ri. Sidoqoftë, ka kufizime, sepse për shembull, pajisjet duhet të vendosen në pozicione të caktuara në mënyrë që karikimi pa tel të jetë i suksesshëm. Nuk është gjithmonë e lehtë për tu bërë, të gjithë ata që e kanë përdorur e dinë shumë mirë. Sidoqoftë, Apple e zgjidhi këtë problem mjaft elegante duke prezantuar një magnet.

Teknologjia Apple MagSafe përdor magnet mjaft të fortë për të karikuar dhe mbajtur telefonin dhe ngarkuesin në vend.

Kjo e fundit ndoshta parandalon mbinxehjen gjatë karikimit pa tel të telefonit në 15W.

Detajet në lidhje me vetë telefonin Realme Flash, pajisja e parë Android që mund të përdorë opsionin magnetik të karikimit pa tel, janë aktualisht shumë pak, por specifikimet e pritura përfshijnë Snapdragon 888, 12 GB RAM dhe 256 GB hapësirë ​​ruajtëse. /Telegrafi/