Në këtë artikull, ne shikojmë ndryshimet në dizajn, avantazhet e procesorit më të ri Apple A15, gjithçka të re rreth kamerës dhe më në fund, jetën e baterisë.

iPhone 13 Pro Max vs iPhone 11 Pro Max me pak fjalë.

Skajet e sheshta në iPhone 13 Pro Max, janë shumë më të rënda
Ekran më i madh 6.7 “kundrejt 6.5”, 120Hz ProMotion në 13 Pro Max
Apple A15 kundër Apple A13
Sistemi i trefishtë i kamerës, por i azhurnuar në 13 Pro Max
Përmirësim i madh në jetëgjatësinë e baterisë
Opsione të reja ngjyrash. /Telegrafi/