Huawei Mate V do të funksionojë me procesorin Kirin 9000 dhe nuk është për t’u habitur pasi është procesori më i shpejtë dhe më i fuqishëm që është produkt i departamentit HiSilicon brenda kompanisë kineze.

Huawei mund të zbulojë disa detaje në lidhje me celularin e ri në ngjarjen më 21 tetor, dhe ndoshta atëherë ne mund të bëjmë një prezantim zyrtar.

Sidoqoftë, duke pasur parasysh faktin se informacioni i parë në lidhje me pajisjen sapo është shfaqur, me siguri do të presim më gjatë për ardhjen e tij. /Telegrafi/