Një përditësim i ri i iOS duhet të sigurojë që telefonatat të mos ndërpriten më papritur.

iOS 15.1.1 është tani i disponueshëm dhe duhet të instalohet veçanërisht nëse keni probleme me telefonatat.

Kjo është e domosdoshme për pronarët e iPhone 12 dhe iPhone 13 preken. Sipas Apple, jo shumë përdorues u ankuan për problemet, por kompania u përgjigj gjithsesi, shkruan The Verge.

Përditësimi tjetër i madh, megjithatë, duhet të ketë disa veçori të reja si një raport i privatësisë së aplikacionit ose skanimi manual i AirTag-ve të dyshimta. /Telegrafi/