Këto janë pajisjet Galaxy Z Fold 4 dhe Z Flip 4, të cilat do të vijnë në treg në vitin 2022. Galaxy Fold 4 do të ketë teknologji të përmirësuar të kamerës dhe kjo vlen për të dy kamerat, të brendshme dhe të jashtme.

Kamerat e pasme gjithashtu do të përmirësohen, por ende nuk dihet se çfarë saktësisht. Fold 4 duhet të ketë një mbulesë të re e cila duhet ta bëjë atë më të lehtë se paraardhësi i tij dhe pritet një rezistencë më e mirë ndaj ujit dhe pluhurit.

Kapaciteti i kamerës nuk do të ndryshojë shumë në krahasim me Fold 4, dhe koha e daljes së saj në treg duhet të jetë shumë e ngjashme me gjeneratën e mëparshme.

Flip 4 tashmë po testohet në formë prototipi me një kamerë selfie poshtë ekranit, si dhe një kamerë në një prerje të shpuar. Duket se Samsung nuk ka vendosur ende se cilën teknologji të zgjedhë në këtë rast.

Flip 4 do të jetë gjithashtu më rezistent ndaj ujit dhe pluhurit, dhe pritet një bateri me të njëjtin kapacitet dhe madhësi të ekranit të jashtëm si modeli Flip 3. Flip 4 i ardhshëm duhet të prezantohet së bashku me Fold 4 në gjysmën e dytë të 2022. /Telegrafi/