Fotot nga një depozitim i Apple FCC zbuluan pamjen e një iPhone X me ngjyrë ari që nuk është lansuar në treg. Analistët pretenduan se kompania po planifikonte lirimin e këtij versioni deri në momentin kur ai doli në dyqane në vetëm dy ngjyra: gri dhe e bardhë / argjend. iPhone X të artë thuhet se u futën në prodhim me platin ari, dhe mund të jetë një model i versionit të artë të pasardhësit të iPhone X.

“Sikur Apple të përdorte një prej atyre ngjyrave të iPhone X për paraqitjen e saj të FCC, ne nuk do të kishim marrë këto foto të modelit të arit dhe një vështrim të rrallë në një produkt të pazbuluar të Apple. Imazhet mbërrijnë në të njëjtën ditë kur Bloomberg zbuloi një memorandum me një paralajmërim të rreptë ndaj informatave konfidenciale që rrjedhin. Në këtë rast, Apple vetë e bëri gabimin, ” shkruan The Verge.

Si gjithnjë mos harroni krejt informatat për telefona mund t'i gjeni në portalin tonë, gjithashtu të shpallni dhe shisni telefonin e përdorur, të kërkoni e bleni apo vetëm të krahasoni ose filtroni të gjithë në bazë të nevojës qe keni ;)Autori: Amar Mujka (Facebook)