lista e gjatë e pajisjeve Samsung që do të kenë azhurnimin Android 10 është shfaqur në internet. Ne nuk jemi të sigurt për vërtetësinë e burimit, por duket premtuese.

Pothuajse të gjitha pajisjet Samsung 2019 do të marrin versionin më të fundit të Android, duke përfshirë serine Galaxy M dhe A

Galaxy S9-seri e vitit të kaluar dhe Galaxy Note9 janë gjithashtu në listë - nuk ka befasi këtu, por familja S8 dhe Note8 me sa duket nuk do të kenë fatin të kenë azhurnimin e fundit. Pastaj përsëri Samsung zakonisht premton dy vjet të azhurnimeve kryesore të versionit Android, kështu që me sa duket pritej.

 Fatkeqësisht, lista nuk thotë asgjë për kornizat kohore, kështu që ne jemi akoma për të parë deklaratën zyrtare të Samsung për këtë çështje.